We laten jouw website
gevonden worden


Het creƫren van unieke content waarmee je ook nog eens hoog in Google scoort is complex. Dit is een tijdrovend proces waar creativiteit en kennis van SEO onmisbaar zijn. Tijd om honderden tot duizenden teksten te schrijven is er bij onze opdrachtgevers doorgaans niet. Die tijd is er wel bij Contentmate.

Over Contentmate

Contentmate werkt met een team van tientallen ervaren copywriters en SEO-specialisten. Door van een vast framework gebruik te maken, is het ons gelukt om op grote schaal kwalitatieve content te produceren.

Deze frameworks zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie en talloze experimenten. Iedere type zoekmachine zoekt naar een set elementen om een bepaalde pagina in de zoekresultaten een plek te geven. Hier zijn de structuren van Contentmate dan ook op aangepast.

Ons verhaal

Contentmate is tot stand gekomen als een oplossing voor een eigen probleem. Op zoekwoorden in zoekmachines gevonden worden waar concurrenten dezelfde producten of diensten aanbieden, is vaak alleen mogelijk met betere SEO.

Het framework dat hiervoor ontwikkeld is, zetten we in om zowel kleine als grote websites een kans te geven om in Google te slagen. We vinden dat kwalitatieve content niet alleen bereikbaar moet zijn voor grote bedrijven. Daarom kun je bij Contentmate ook voor kleinere projecten onze vakmensen aan het werk zetten.

Partner van ISG

Contentmate werkt nauw samen met de Internet Succes Gids van Jacko Meijaard op het gebied van affiliate content, linkbuilding en zoekwoordenonderzoek. De afgelopen jaren hebben we zowel beginnende als ervaren ondernemers uit het InternetSuccesGids-netwerk mogen helpen met het verbeteren van hun vindbaarheid in Google. Daar voegen we jouw naam graag aan toe.

Meer weten?

Je kunt ons altijd op een van de onderstaande manieren bereiken. We reageren doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen.

Mail
info@contentmate.nl
Telefoon
+31 10 26 13 912
Kantoor
Bierstraat 123, 3011 XA Rotterdam

Laat een bericht achter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.